Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  5:53 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 09:56

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πώς θα γίνουν οι εξετάσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο κύββος ερρίφθη για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ καθώς το δρομολόγιο για την διεξαγωγή του είναι πλέον σαφές.

Άμεσα αναμένονται τα αποτελέσματα για την 2ΓΒ και 3ΓΒ όπου η ολοκλήρωση της διαδικασίας αποτελεί (ενστάσεις - οριστικά αποτελέσματα) αποτελεί κύρια προτεραιότητα για το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού.

Μετά θα ακολουθήσουν στις αρχές του καλοκαιριού η έκδοση και άλλων προκηρύξεων ΓΒ που θα αφορούν τους υπόλοιπους επιτυχόντες του 1ου Διαγωνισμού και μετά από αυτο ανοίγει ο δρόμος για την διεξαγωγή του 2ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ

Τι αλλάζει στις εξετάσεις

Στον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ εντάσσονται τα Ηλεκτρονικά Προσαρμοστικά Τεστ (CAT, Computerized Adaptive Testing).

Πρόκειται για μια μορφή εξέτασης που βασίζεται σε υπολογιστή που προσαρμόζεται στο επίπεδο ικανότητας του εξεταζόμενου.

Η δυσκολία της εξέτασης προσαρμόζεται στο επίπεδο των ικανοτήτων των υποψηφίων. Για παράδειγμα, εάν ένας εξεταζόμενος έχει καλές επιδόσεις σε ένα θέμα μέσης δυσκολίας, τότε θα του παρουσιαστεί μια πιο δύσκολη ερώτηση. Ή, εάν είχαν κακή απόδοση, θα του παρουσιαστεί μια πιο απλή ερώτηση.

Το ΑΣΕΠ σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr αναμένεται να προχωρήσει σε εξετάσεις μέσω υπολογιστών

Νέες ενότητες (Δείτε εδώ) -

Φαίνεται πως με πιλότο τις εξετάσεις των διοικητών στα νοσοκομεία εντάσσεται στις εξετάσεις δύο νέα μαθήματα (αυτά του επαγωγικού και παραγωγικού συλλογισμού)

Ξεκινήστε τώρα προετοιμασία στην goLearn - τον κορυφαίο φροντιστηριακό όμιλο στην Ελλάδα για Διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn ξεκινάει επόμενο τμήμα στις 18 Μαρτίου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα

Μπαίνοντας στο τμήμα λαμβάνεται όλη την ύλη για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα μαζί με ασκήσεις, λύσεις, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ προσομοίωσης και ΤΕΣΤ CAT.

Όλη την εξ αποστάσεως προετοιμασία την επιβλέπει ο ομ.καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών κος Χρήστος Παναγιωτακόπουλος

Πηγή: alfavita.gr

Διαβάστηκε 361 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία