Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:24 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 15:00

Η Φιλαρμονική Αγρινίου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, σε καρναβαλικά ακούσματα (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την ευρέως γνωστή μελωδία του Μαντσίνι που έντυσε μουσικά το λατρεμένο «Ροζ Πάνθηρα» ειδικά διασκευασμένο από τον μαέστρο Βασίλη Κονίδα και με άλλα ακούσματα που ο ίδιος προσάρμοσε στο πλαίσιο του καρναβαλικού κλίματος, τμήμα της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου έδωσε το δικό της χρωμα στην πόλη, το πρωινό του Σαββάτου (9.2.24)

Χωρίς τις επίσημες, καθιερωμένες αυστηρές στολές αλλά μεταμφιεσμένοι στο μέτρο του δυνατού οι μουσικοί με επικεφαλής τον ...Μεξικανό μαέστρο σκόρπισαν μελωδίες και χαμόγελο και λειτούργησαν ως αντίδοτο στη ρουτίνα αλλά και τον μουντό καιρό που επικρατούσε.

Η ιδέα για Latin Street Party & Pink Panthers Walking in Town, όπως ονομάστηκε η παρουσία των μελών της ιστορικής Φιλαρμονικής, αποδείχθηκε εξαιρετική και φάνηκε από τον ενθουσιασμό του κόσμου. 

   sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 307 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 15:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.