Τετάρτη, 12η Ιουνίου 2024  6:36 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 17:58

Όταν η γλώσσα του σώματος «μιλάει» - Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι του αρέσετε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αρκετοί είναι οι άντρες που δυσκολεύονται να εκφραστούν με τα λόγια, ενώ δυστυχώς υπάρχουν κι εκείνοι που λένε πολλά και δεν τα εννοούν. Αυτό που δε θα σας προδώσει ποτέ, σε αντίθεση με εκείνους είναι η γλώσσα του σώματός τους, την οποία κακά τα ψέμματα είναι σχεδόν αδύνατον να ελέγξει κανείς.

Επομένως αν θέλετε να ξέρετε τι νιώθει για εσάς πριν μιλήσει τότε απλώς παρατηρήστε τις κινήσεις του σώματός του όταν σας μιλάει: τα χέρια του, τα πόδια του, τα μάτια του και άλλα σημεία του σώματος.

“Υποσυνείδητα η γλώσσα του σώματος στέλνει μηνύματα τα οποία μπορούν να εκφράσουν βαθιά συναισθήματα” λέει η ειδικός στη γλώσσα του σώματος  Patti Wood. “Μπορείς να καταλάβεις τι σκέφτεται ένας άνδρας για εσένα ή πόσο του αρέσεις αποκλειστικά και μόνο από τις κινήσεις που κάνει όταν βρίσκεται κοντά σου” συμπληρώνει.

Επομένως αν βρίσκεστε στα πρώτα στάδια μιας νέας σχέσης δώστε προσοχή στα μηνύματα που στέλνει η γλώσσα του σώματος του συντρόφου σας και θα διαπιστώσετε αν και κατά πόσο αυτός ο άνδρας σας επιθυμεί ή όχι.

1. Η αναπνοή του είναι ήρεμη: αυτό δείχνει ότι αισθάνεται άνετα μαζί σας και κυρίως μπορεί να είναι ο εαυτός του.

2. Σας ακουμπάει συχνά και δήθεν κατά λάθος: αποδεικνύει την επιθυμία του να έρθει σε φυσική επαφή μαζί σας.

3. Όταν αναψοκοκκινίζει: Όχι δε ζεσταίνεται, απλώς έχει τιγκάρει στην αδρεναλίνη κι αυτό αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό του.

4. Σας κοιτάει και οι κόρες του διαστέλλονται: Ή έχει φάει ένα χάπι ecstasy ή απλώς χαίρεται πολύ που σας βλέπει.

5. Σηκώνει τα φρύδια του όταν σας βλέπει: Aυτό σημαίνει δυο πράγματα, το ένα είναι ότι τον ενδιαφέρουν όσα λέτε και το άλλο ότι ανοίγει τα μάτια του από ενθουσιασμό.

6. Γελάει και φαίνονται τα μπροστινά του δόντια: Oι άνδρες σταματούν να χαμογελούν έτσι στην ηλικία των 5 ετών. Το ξανακάνουν μόνο όταν είναι πραγματικά ευτυχισμένοι.

7. Με το που σας βλέπει, θέλει να σας αγγίξει: Eίτε αυτό λέγεται αγκαλιά, είτε φιλί, δείχνει πως δε μπορεί να συγκρατηθεί από το να έρθει σε μια σωματική επαφή μαζί σας.

8. Γέρνει προς το μέρος σας όταν μιλάει: Aν όλο του το σώμα γυρίζει προς το μέρος σας τότε ναι πραγματικά του αρέσετε.

9. Προτιμά να κάθετε δίπλα σας: Eίτε βρίσκεστε σε έναν ευρύχωρο καναπέ είτε σε ένα στενό σκαλί, εκείνος θα έρθει και θα στριμωχτεί κοντά σας, αυτό σημαίνει έλξη.

10. Περπατάει στο πλευρό σας: Aν προηγείται ή έπεται δεν είναι καλά τα νέα.

pronews.gr

Διαβάστηκε 6177 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.