Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:16 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 09:29

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για τη διασύνδεση ταμειακών με τα pos

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ – ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ

Το ανέφικτο για τη διασύνδεση ταμειακών με τα  pos μέχρι τις 29-2-2024 δεν οφείλεται ούτε σε αδιαφορία, ούτε σε ολιγωρία των 100 χιλιάδων συναδέλφων, ούτε στην ανεπάρκεια των τεχνικών.

Οι εμπλεκόμενες εταιρείες των μηχανημάτων, οι οδηγίες της συμφοράς κλπ., έχουν την αποκλειστική ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Προς την Κυβέρνηση: δώστε εδώ και τώρα την αναγκαία και επαρκή παράταση και σταματήστε να εκβιάζετε και να απειλείτε συναδέλφους που δεν έχουν καμμιά ευθύνη.

Προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες των Κομμάτων: κάντε άμεσα ότι παρεμβάσεις χρειάζονται για να προστατευθούν οι συνάδελφοί μας.

Προς Συλλόγους –Ομοσπονδίες – Συνομοσπονδίες – Επιμελητήρια: ξυπνήστε, αντιδράστε, μιλήστε, προστατέψτε. Δεν το γνωρίζετε το πρόβλημα ; Αγνοείτε τις απειλές και εκβιασμούς; Δεν ξέρετε ποιος και μόνο φταίει για ότι συμβαίνει; Γιατί τέτοια αφωνία; Είστε με το δίκιο ή το άδικο; Με ποιον είστε τελικά ; Με τον θύτη ή το θύμα;

Διαβάστηκε 208 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.