Σάββατο, 13η Δεκεμβρίου 2025  10:38 μμ
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2025 22:19

Δήμαρχος Αγρινίου: «δεν είμαστε μονιασμένοι- απέχουν πολλοί που θα έπρεπε να παλεύουν»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tη βούληση για κλιμάκωση του αγώνα «απέναντι στην απουσία πολιτικής βούλησης» επικαιροποίησε το «Συντονιστικό για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία», σε μια ακόμη εκδήλωση που οργάνωσε για να πιέσει προς την κατεύθυνση επίσπευσης των διαδικασιών για να γίνει προτεραιότητα ο κρίσιμος αυτός οδικός άξονας.

Η εκδήλωση είναι σε εξέλιξη, βραδινές ώρες Σαββάτου (13/12), στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στο Αγρίνιο και αναμένεται να τραβήξει σε μάκρος καθώς εκπρόσωποι αρχών και φορέων και συμπολίτες λαμβάνουν τον λόγο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η παρέμβαση του δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, που εξέφρασε ένα μεγάλο «μπράβο» στον βουλευτή Μίλτο Ζαμπάρα που ζήτησε από το πολιτικό προσωπικό κοινό πλαίσιο δράσης .

«Είπε όσα λέω και σκέφτομαι» σημείωσε ο δήμαρχος και η ομιλία του είχε σοβαρές αιχμές όπως το «απέχουν πολλοί που θα έπρεπε να παλεύουν» και «δυστυχώς δεν έχουμε ενότητα, δεν είμαστε μονιασμένοι- και προσπαθούμε να βγάλουμε το μάτι του αλλού». Πρότεινε μάλιστα στο Συντονιστικό «να μας μαζέψετε όλους-μια μέρα που δεν θα υπάρχει κάτι στη βουλή-και να μας καλέσετε να πάρουμε θέση και να δεσμευτούμε στο τι θα πράξει ο καθένας».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγρινίου «αυτός ο τόπος πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας πέρα από κόμματα και προσωπικές στρατηγικές». Ο κ.Παπαναστασίου που είχε και συνάντηση με το Συντονιστικό χθες σημείωσε πως πρέπει άμεσα ο υπουργός να αναθέσει μελέτες με τη διαδικασία του Τεχνικού Συμβούλου και μετά να αναζητηθούν τα χρηματοδοτικά εργαλεία.  «Αυτό το έργο έχει να κάνει με τη ζωή μας, το Αγρίνιο θα γίνει κόμβος μεταφορών και σε μια ώρα θα είμαστε στο Καρπενήσι» είπε και χαρακτήρισε σωστή την πρόταση του ΤΕΕ για τη χάραξη του δρόμου ενώ δεν παρέλειψε μια ακόμη φορά να σημειώσει πως μέχρι που ανέλαβε τη δημαρχία δεν είχε ζητηθεί επίσημα η σύνδεση της πόλης με την Ιόνια Οδό.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 112 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.