Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  12:23 πμ
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 14:39

Δυναμική κινητοποίηση στο Μεσολόγγι προετοιμάζουν οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πάνω από 8.000 αγρότες έδωσαν το παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την περασμένη Τρίτ  και με την επιστροφή τους στα μπλόκα αποφασίζουν για την περαιτέρω στάση τους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησαν σύσκεψη την περασμένη νύχτα (22/2), στο μπλόκο του Χαλικίου, εκεί όπου η παρουσία τους ενισχύεται, καθότι σπεύδουν συνεχώς και άλλοι αγρότες με τα τρακτέρ τους.

Με συνεχείς συζητήσεις και συσκέψεις επιχειρούν οι αγρότες να συντονίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, με δεδομένο ότι βρίσκονται σε αναμονή και του πανευρωπαϊκού αγροτικού συλλαλητηρίου που είναι προγραμματισμένο για τις 26 Φεβρουαρίου.

Προς ώρας δεν φαίνεται πρόθεση από μεριάς των Αιτωλοακαρνάνων αγροτών να προβούν σε κλείσιμο του δρόμου στο Χαλίκι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, την προσεχή Δευτέρα (26/2), διακινείται εντόνως ότι προγραμματίζεται δυναμική κινητοποίηση στο Μεσολόγγι.

Μάλιστα, έχει τεθεί επί τάπητος οι αγρότες της περιοχής να μεταβούν στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας συνοδεία των τρακτέρ. Επί της ουσίας, είναι έκδηλη η διάθεση του αγροτικού κόσμου όχι απλώς να παραμείνει στα μπλόκα αλλά να κλιμακώσει τις ενέργειές του το προσεχές διάστημα.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 167 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.