Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  4:20 πμ
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 22:27

Kαι εγένετο «Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών δήμου Αγρινίου»…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσημη διάσταση λαμβάνουν πλέον οι διεργασίες για την δημιουργία νέου συλλόγου από έμπορους του Αγρινίου.

Φέρει την ονομασία «Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών δήμου Αγρινίου» και τα «αποκαλυπτήρια» θα γίνουν σε συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα την προσεχή Δευτέρα (19 Φεβρουαρίου 2024 ) και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Στη συνέντευξη καλούν τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής πρόεδρος της οποίας είναι ο Σωκράτης Κωστίκογλου και γραμματέας ο Γιάννης Γιοπάνος.

Η δημιουργία του νέου συλλόγου δρομολογήθηκε το τελευταίο διάστημα καθώς το χάσμα των παρατάξεων εντός του εμπορικού συλλόγου υπήρξε αγεφύρωτο και οι αντιπαραθέσεις στην ημερήσια διάταξη.

Η παράταξη «Ενωμένο Εμπόριο» αποχώρησε  και τα μέλη της πρωτοστάτησαν στη δημιουργία νέου συλλόγου με την εξέλιξη αυτή να προκαλεί ήδη την έντονη αντίδραση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου που κάλεσε τα μέλη του να μην παρασυρθούν.

Στη συνέντευξη της Δευτέρας αναμένεται να γίνουν γνωστοί οι στόχοι και τα χαρακτηριστικά του νέου συλλόγου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 346 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.