Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  11:20 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 19:24

ΑΣΕΠ: 775 μόνιμες θέσεις εργασίας σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε εκ νέου η διαδικασία των αιτήσεων – Λήγει στις 27 Φεβρουαρίου

Επανεκκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στην Προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 55 /τ. Α.Σ.Ε.Π./29.12.2023 & Φ.Ε.Κ 1/τ.Α.Σ.Ε.Π./11.1.2024), που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας775 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 3 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΝΠΙΔ), Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄). 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της Προκήρυξης και Πάγια Μέρη Προκηρύξεων).

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 209 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία