Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  10:20 μμ
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 22:22

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ι.Π. Μεσολογγίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε πετυχημένη εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για συντονισμό της δράσης της και για να γίνει και η εθιμοτυπική κοπή της πίτας για την νέα χρονιά στην αίθουσα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε για την νέα χρονιά και στάθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις ( ιδιωτική εκπαίδευση, πόλεμοι, ακρίβεια κλπ) δίνοντας τον αγωνιστικό τόνο. 
 
Στην κεντρική ομιλία της η δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βάνα Πατρινού ευχήθηκε με τη σειρά της για την νέα χρονιά και μίλησε για τις τοπικές εξελίξεις, υπενθυμίζοντας ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι μπροστά και μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για τις ανάγκες του λαού του τόπου.
 
Η Λαϊκή Συσπείρωση τίμησε με αναμνηστικό δώρο τους δύο προηγούμενους συναγωνιστές - δημοτικούς συμβούλους της Γερολυμάτο Θύμιο και Μαργαρίτη Θόδωρο και τέλος η Βάνα Πατρινού καλώντας και τον συναγωνιστή πρόεδρο της Πενταλόφου Κουτρούλη Δημήτρη κόψανε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για την νέα χρονιά.
Διαβάστηκε 410 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.