Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:22 πμ
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 22:34

Κλείνει ο κύκλος του Νίκου Καραγεώργου στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συζητιέται τον τελευταίο καιρό στα πολιτιστικά δρώμενα και φαίνεται πως είναι βάσιμο. Ο κύκλος του Νίκου Καραγεώργου στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου κλείνει.

Στην επόμενη προκήρυξη που θα βγάλει ο δήμος για την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή ο Νίκος Καραγεώργος δεν θα συμμετάσχει.

Θα βάλει τέλος σε μια περίοδο δυο θητειών και εννέα ετών όντας μάλιστα ο πρώτος Αγρινιώτης καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ.

Χρονικά η θητεία του έχει διάρκεια παρόμοια με των προκατόχων του, Βασίλη Νικολαΐδη και Θοδωρή Γκόνη, και όλοι πρόσφεραν σημαντικά από τον κομβικό αυτό ρόλο για τον πολιτισμό της περιοχής.

Έχει να λέει ο Καραγεώργος για τη στήριξη των Αγρινιωτών όλα αυτά τα χρόνια που ήταν συγκινητική, για τη συμπαράσταση που είχε από τους συνεργάτες και για τη μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί ψηλά το θέατρο.

Την απόφαση την έλαβε εδώ και κάποιους μήνες και δεν το κρατάει κρυφό. «Το θέατρο είχε βρει ένα βηματισμό. Θα πρέπει να πάρουν και άλλοι ευκαιρίες σε αυτές τις θέσεις», λέει χαρακτηριστικά στις συζητήσεις του.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.