Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:20 πμ
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 22:33

Κρατά και το αντικείμενο του πολιτισμού ο δήμαρχος Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Θα κρατήσω εγώ την ευθύνη των πολιτιστικών», έλεγε σε συνομιλητές του ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και αυτό έπραξε όπως προκύπτει από τις σημερινές ανακοινώσεις για τους νέους αντιδημάρχους.

Η κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αγρινίου ως Νομικού Προσώπου επιφέρει αρκετές αλλαγές στη δομή της δημοτικής αρχής και η ομαλή μετάβαση απασχολεί τον δήμαρχο και αυτό αποτέλεσε έναν επιπλέον λόγο για να διατηρήσει ο ίδιος το αντικείμενο, έστω για μια μεταβατική περίοδο.

Για το λόγο αυτό δεν ανέλαβε κάποιος αντιδήμαρχος τη θέση της μέχρι πρότινος αντιδημάρχου Πολιτισμού και προέδρου της ΚΕΔΑ Μαρίας Παπαγεωργίου η οποία αποχώρησε από το σχήμα των αντιδημάρχων και το συγκεκριμένο πόστο το οποίο διατηρούσε για εννέα χρόνια, από την αρχή δηλαδή της δημαρχίας Παπαναστασίου.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 246 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.