Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:18 πμ
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 12:44

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαργιάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα σε χαρούμενη και εορταστική διάθεση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Αγίων Θεοφανείων, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας, στο φιλόξενο καφενείο του κ.Πλη Κωνσταντίνου, παρουσία πολλών μελών και φίλων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Τ. Κ Σαργιάδας Κροκίδας Κωνσταντίνος και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαράστης κ. Κωνσταντίνα Τσαβαλια .

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Παναγιώτης Σαβελώνας.

Αμέσως μετά την κοπή τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βραχωρίτης Κωνσταντίνος, ο οποίος αφού πρώτα χαιρέτησε και καλοσωρισε τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε Χρόνια πολλά Καλή Χρονιά με Υγεία και Δημιουργία.
Δώρα μοιράστηκαν στις γυναίκες του συλλόγου όπου σε κάθε εκδήλωση δηλώνουν παρούσες με τη δημιουργία γευστικοτατων εδεσμάτων.

Τυχερός της ημέρας που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Αγγέλης Νίκος του οποίου και ευχόμαστε καλή χρονιά με Υγεία και Τύχη.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαργιάδας εύχεται σε όλους καλή χρονιά με Υγεία, Ευτυχία, Δημιουργία και Ευημερία.

Διαβάστηκε 302 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 12:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.