Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  8:13 πμ
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 13:47

Το δημαρχείο του Αντιρρίου πήρε το όνομα του Γεώργιου Κολοβού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Δήμος Ναυπακτίας και η κοινότητα Αντιρρίου τίμησαν το απόγευμα του Σαββάτου τον αείμνηστο τέως δήμαρχο Αντιρρίου Γεώργιο Κολοβό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πρώην δημαρχείου του Δήμου Αντιρρίου το οποίο από σήμερα πήρε το όνομα του Αειμνήστου Γεώργιου Κολοβού.

Στην λιτή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος που τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τον Γεώργιο Κολοβό , ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας, οι αντιδήμαρχοι κ. Καραδήμας και κ. Τσουκαλάς, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Παπαδόπουλος , ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κ. Ταμπάκης, οι νεοεκλεγείς δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σμπούκη , κ. Σταυρόπουλος και κ. Ραυτόπουλος και η πρόεδρος της ΚΕΔΝ κ. Καυκιά.

Στην εκδήλωση ήταν και η σύζυγος του Γεώργιου Κολοβού κ. Δήμητρα που μίλησε στην κάμερα συγκινημένη για την ξεχωριστή μέρα για τον Γεώργιο Κολοβό.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 209 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.