Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  12:20 μμ
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 19:43

Συνέντευξη Δ.Ρούση στο Lepanto: προτάσεις για τα θέματα που αφορούν τους αστυνομικούς (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν στην τρέχουσα συγκυρία τους αστυνομικούς υπαλλήλους εθίγησαν από τον Δημήτρη Ρούση στην παρουσία του στην τηλεόραση του Lepanto.

Ο εκπρόσωπος της ‘Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας στην ΠΟΑΣΥ καταρχάς εξέφρασε την λύπη και  την οργή του αστυνομικού προσωπικού για τα τελευταία τραγικά γεγονότα που οδήγησαν σε θάνατο έναν συνάδελφο και σε τραυματισμούς άλλων και επισήμανε πως η πολιτεία αρκείται σε υποσχέσεις αναφορικά με την επικινδυνότητα του επαγγέλματος.

Ο κ. Ρούσης επισήμανε την ανάγκη αλλαγής του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κατέθεσε μια σειρά προτάσεων για τα ζητήματα που αφορούν τους αστυνομικούς γενικότερα αλλά και ειδικότερα στην Αιτωλοακαρνανία .

Δείτε το βίντεο:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 290 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.