Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  4:18 μμ
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 09:38

Αγρίνιο: Ξεχάστε το Εφετείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα μαντάτα που καταφθάνουν από τα κέντρα αποφάσεων είναι απαισιόδοξα για την υπόθεση του Εφετείου Δυτικής Στερεάς του Αγρινίου.

Συνομιλητές υψηλόβαθμων παραγόντων του Υπουργείου Δικαιοσύνης αντιλαμβάνονται πως η απόφαση είναι ειλημμένη για κατάργηση του Εφετείου όταν τεθεί σε εφαρμογή ο νέος δικαστικός χάρτης.

Η πρόθεση αυτή ήταν φανερή και από τη στάση μελών του του κλιμακίου που επισκέφθηκε πρόσφατα το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου.

Ο Φλωρίδης λένε δεν φαίνεται να μεταπείθεται ενώ μάλλον χλιαρές είναι οι αντιδράσεις στο Αγρίνιο. Ξεσηκωμός δεν …προκύπτει και εδώ κάποιοι καθησύχαζαν τους δικηγόρους όταν σε άλλες περιοχές ο νομικός κόσμος είχε κινητοποιηθεί από τις αρχές Νοεμβρίου.

Όπως και να έχει έστω και την ύστατη στιγμή πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση και συντονισμένες δράσεις για την αποτροπή μιας ακόμη ήττας για την περιοχή.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 306 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 09:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.