Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  4:16 μμ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 21:43

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Φανοποιών-Βαφέων Αιτ\νίας το Σάββατο 11/11/23

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σωματείο Φανοποιών-Βαφέων Αιτ\νίας πραγματοποίησε τη Γενική του Συνέλευση το Σάββατο 11\11\2023 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών ΑΙΤ\ΝΙΑΣ.

Στην εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Νικολόπουλος Αθανάσιος καθώς και ο πρόεδρος του σωματείου Φιλιππιάδας κ.Κολοκίτσιος Βησσαρίων όπου μαζί με τα μέλη συζήτησαν και ανέπτυξαν καίρια ζητήματα του κλάδου τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Αιτ\νίας κ.Τσιχριτζή Παναγιώτη, τον αντιπρόεδρο του επιμελητηρίου Αιτ\νίας και αντιπρόσωπο της ΟΕΒΑ στην ΓΣΕΒΕΕ κ. Ράπτη Παναγιώτη καθώς και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτ\νίας κ. Νικολέτα Βασίλειο για την συμμετοχή τους και την στήριξή τους στο σωματείου μας.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

Μπετσάβας Γιώργος        Μανδρούκας Γεώργιος

Διαβάστηκε 323 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.