Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  2:22 μμ
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 10:42

Επίσκεψη Πρόεδρου και Γενικού Γραμματέα Δ.Σ του Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η χθεσινή επίσκεψη του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και του Γενικού  Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρου Τσουμπέλη στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης ξενάγησαν τους κ.κ. Πλ. Μαρλαφέκα και Θ. Τσουμπέλη στην Πανεπιστημιούπολη και στα νεότευκτα και σύγχρονα Εργαστήρια της Πανεπιστημιούπολης, όπου ο κ. Μαρλαφέκας δήλωσε εντυπωσιασμένος για τον άρτιο τεχνολογικό και επιστημονικό εξοπλισμό τους.

Παράλληλα συζήτησαν για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, η οποία θα ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχής και θα ενδυναμώσει την παρουσία και τη θέση του Ιδρύματος στην τοπική κοινωνία.

Επισυνάπτεται φωτογραφία:

Φωτογραφία: (από αριστερά) ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Γενικός  Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρος Τσουμπέλης

Διαβάστηκε 296 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 09:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.