Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  3:10 μμ
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:13

3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ «Μετασχηματισμός και ανθεκτικότητα της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας προς μια κοινωνικά αποδεκτή και περιβαλλοντικά βιώσιμη ανάπτυξη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας προσκαλούμε στο Συμπόσιο που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στο Athens Marriott Hotel, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Πανεπιστημίου Πατρών. Στις εργασίες του θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, μέλη της πολιτικής ηγεσίας, ακαδημαϊκοί και κορυφαία στελέχη της αγοράς. Το συνέδριο συνδιοργανώνουν οι εταιρείες Next is Νοω και Dome Consulting. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Εκ μέρους των διοργανωτών, Νίκος Χατζηνικολάου, Εκδότης - Διευθυντής Realnews Μαριάνα Πυργιώτη, Co-founder Dome Consulting Firm & Communication Expert Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εξέχοντες ομιλητές και το πρόγραμμα του συνεδρίου, καθώς και για δήλωση της συμμετοχής σας, διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην ιστοσελίδα: https://cquaculture.gr/

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
Αγκαλιάζουμε το ελληνικό ψάρι. 

Διαβάστηκε 340 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:19
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία