Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  8:14 πμ
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 18:46

Συνάντηση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνοϊταλικής Φιλίας Ι.Π.Μεσολογγίου "Nea Koinè", Λευτέρη Δακαλάκη με τον Πρόεδρο του ομίλου Grimaldi, Emanuele Grimaldi

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Emanuele Grimaldi στον Λευτέρη Δακαλάκη: "Επιθυμία μου να επισκεφθώ την Ι. Π. του Μεσολογγίου".

Την επιθυμία του να επισκεφθεί την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, εξέφρασε σήμερα, Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023, ο ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Grimaldi, Emanuele Grimaldi, στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνοϊταλικής Φιλίας Ι.Π.Μεσολογγίου "Nea Koinè", Λευτέρη Δακαλάκη.

Ο Emanuele Grimaldi βρίσκεται σήμερα στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Ηγουμενίτσα, όπου παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, παρέστη στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ) σε κοινοπραξία με ηγέτη τον ιταλικό όμιλο Grimaldi.

Στην τελετή παρευρέθη και ο Πρόεδρος τού "Nea Koinè" Μεσολογγίου, Λευτέρης Δακαλάκης, ο οποίος στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Emanuele Grimaldi, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την μέχρι σήμερα στήριξη των δράσεων πολιτισμού των δύο πολιτιστικών φορέων, Μεσολογγίου & Castrignano dei greci, από τον όμιλο Grimaldi.

Τόνισε δε, πως με την νέα δημοτική αρχή που ο Λαός της πόλης επέλεξε, ανοίγονται νέοι ορίζοντες και ενεργοποιούνται οι, εσκεμμένα λημνάζουσες, σχέσεις του Δήμου Μεσολογγίου με τα αδελφοποιημένα χωριά τής Grecìa Salentina.

Ο κ. Grimaldi, επιβεβαίωσε την στήριξη τού ομίλου Grimaldi προς το Κέντρο Πολιτισμού "Nea Koinè", ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί, με την πρώτη ευκαιρία, το Μεσολόγγι, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Συμμετοχών Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε., Paul Kyprianou, με τον οποίο ο κ. Δακαλάκης έχει από ετών συνεργασία.

Διαβάστηκε 433 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.