Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:19 πμ
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 18:50

Αγρίνιο: Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο τιμά η Αστυνομία (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας στο εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Δ.Α. Ακαρνανίας στο Αγρίνιο ξεκίνησαν σήμερα, νωρίτερα το απόγευμα, οι εκδηλώσεις εορτασμού της τοπικής  ΕΛ.ΑΣ. για τον Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο.

Ο Εσπερινός τελέσθηκε παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα, πολλών ακόμη αξιωματικών αστυνομικών, αποστράτων και πολιτών. Αύριο Παρασκευή, στις 10:00 το πρωί, ανήμερα του εορτασμού, στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου (Μητρόπολη), θα τελεσθεί Δοξολογία προς τιμήν του Αγίου Αρτεμίου, ενώ στο πλαίσιο της δοξολογίας θα αναγνωστεί  και η ημερήσια διαταγής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μαζί με τον προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Άγιο Αρτέμιο τιμάται και η «Ημέρας της Αστυνομίας».

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 291 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.