Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:20 πμ
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 20:38

H υποδοχή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στη Μονή Βατοπαιδίου (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βρίσκεται από το απόγευμα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός κατόπιν πρόσκλησης του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γέροντος Εφραίμ για να προεξάρχει στην πανήγυρη του Αγίου Ευδοκίμου.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και την συνοδεία του υποδέχθηκε στην είσοδο της Ιεράς Μονής ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ και η Βατοπαιδινή Αδελφότητα. Στην συνέχεια με πομπή μετέβησαν στο Καθολικό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε επίσημη Δοξολογία.

  •  Άγιον Όρος Ραφαήλ Γεωργιάδης

Λίγο πριν την απόλυση αντηλλάγησαν λόγοι και αναμνηστικά δώρα μεταξύ του Γέροντος Εφραίμ και του Μητροπολίτου Αιτωλίας εις ανάμνηση της πρώτης επισκέψεως του κ. Δαμασκηνού ως Επισκόπου στην Αθωνική Πολιτεία.

Πηγή: orthodoxianewsagency.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 272 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.