Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  10:03 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 21:49

Συνάντηση Θανάση Λύρου, με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού, ο Συνδυασμός «Ανάπτυξη για όλους», με επικεφαλής του υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Λύρο και Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, συναντήθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με την Διοικητή, Ελένη Φιλιπποπούλου και τον Πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων, Κώστα Καραγκούνη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε μια πολύ γόνιμη συζήτηση ενώ ο κ. Θανάσης Λύρος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την λειτουργία του Νοσοκομείου και τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει.

Ο κ. Θανάσης Λύρος αφού μετέφερε στην Διοίκηση τις ευχαριστίες των συνδημοτών μας για την μεγάλη προσφορά του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στην κοινωνία πρόσθεσε πως το θέμα της Υγείας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του συνδυασμού και διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του πως: "κύριος στόχος του συνδυασμού μας είναι η αυτονόμηση του Νοσοκομείου μας από αυτό τού Αγρινίου, καθ’ ότι ο Νομός μας είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση και με πληθυσμό 250.000 και αταλάντευτη υπόσχεση και δέσμευσή μας η με κάθε τρόπο στελέχωση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνδημοτών μας."

 

Διαβάστηκε 160 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.