Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  8:41 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 21:12

Διαμαρτυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης προς την εφημερίδα ΑΙΧΜΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ την 7/9/2023 και στο άρθρο της με τίτλο “τα κεντρικά ψηφοδέλτια των συνδυασμών” με έκπληξη διαπιστώσαμε την απουσία ανάρτησης του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, σε αντίθεση με τα ψηφοδέλτια όλων των υπόλοιπων συνδυασμών.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η “εξαφάνιση” αυτή δεν ήταν ηθελημένη, πόσο μάλλον όταν σας έχει αποσταλεί το πλήρες ψηφοδέλτιό μας από την 3/9/2023.

Βάσει του πολιτικού πολιτισμού και του “fair play” διαμαρτυρόμαστε εντόνως και περιμένουμε από εσάς τουλάχιστον μια συγνώμη, τόσο από τον συνδυασμό και τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που τον απαρτίζουν, όσο και από τους αναγνώστες σας, ιδιαίτερα αυτούς που συντάσσονται μαζί μας.

Η αποκατάσταση της αλήθειας και η ισότιμη προβολή των υποψηφίων εξ’άλλου θα έπρεπε να είναι βασική αρχή του  δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Η 8 Οκτωβρίου είναι κοντά και θα αποδειχθεί περίτρανα ότι κάθε προσπάθεια υποτίμησης και αποσιώπησης των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης θα πέσει απλά στο κενό.

Διαβάστηκε 886 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.