Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  8:57 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 18:37

Ναύπακτος - Συνδυασμός "Ενωτική Πρωτοβουλία": Η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι στο πλευρό όλων αυτών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aνακοίνωση παράταξης Ενωτικής Πρωτοβουλίας:

Η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι στο πλευρό όλων αυτών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται, έχασαν την περιουσία τους ,τους κόπους μιας ζωής ή ακόμη χειρότερα θρηνούν θύματα αυτές τις δύσκολες ώρες! Είναι γεγονός πως τα καιρικά φαινόμενα φάνηκαν εξωπραγματικά έντονα και αυτό καθιστά τη διαχείριση τους ακόμη πιο δύσκολη.

Καθιστά όμως ακόμη μεγαλύτερες και τις ευθύνες όλων όσων εμπλέκονται με την αντιμετώπιση τους, αιρετούς και μη. Είναι ξεκάθαρο πως έχουμε να διαχειριστούμε νέα δεδομένα και συνθήκες πρωτόγνωρες και επιβάλλεται σοβαρός επανασχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα, αφού μελετηθούν πρώτα και αξιολογηθούν στα σοβαρά και τα όποια λάθη και οι αστοχίες που μεγιστοποιούν τις καταστροφές. Προς το παρόν προέχει η ανακούφιση των πληγέντων και η επούλωση των πληγών το συντομότερο δυνατόν!

Παναγιώτης Λουκόπουλος- Ενωτική Πρωτοβουλία

Διαβάστηκε 187 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.