Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  8:56 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 18:20

Δήμος Αγρινίου – Γιάννης Σελιμάς: «Δώστε μας την ευκαιρία να σας δώσουμε την Αλλαγή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση με αφορμή την υποψηφιότητά του για τη θέση θέση του Δημοτικού Συμβούλιου με τον υπερκομματικό Συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη «Αγρίνιο Ανοιχτό & Πράσινο» εξέδωσε ο Προϊστάμενος της Μονάδας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου και Προστατευόμενων περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ο Γιάννης Σελιμάς.

Πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Οι Δημοτικές Εκλογές στις 8 Οκτωβρίου αποτελούν ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την δημοκρατική και προοδευτική συνέχεια του δήμου μας. Το Αγρίνιο βρίσκεται σε ένα ιστορικό μεταίχμιο, ή θα αποκτήσει τη θέση που του αξίζει στον χάρτη της χώρας ή θα καταλήξει μια επαρχιακή κωμόπολη.

Η φθίνουσα πορεία του οικονομικά, αναπτυξιακά, περιβαλλοντικά, πολιτιστικά, πληθυσμιακά και παραγωγικά απαιτεί αλλαγή πορείας για να κάνουμε το Αγρίνιο μεγάλο ξανά. Σε αυτή την συγκυρία θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου με τον υπερκομματικό συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη «Αγρίνιο Ανοιχτό & Πράσινο».

Ανοιχτό γιατί έχουμε περιέλθει σε μια κλειστή και εσωστρεφή κοινωνία ενώ χρειάζεται να ανοιχτούμε στην Ελλάδα και τον κόσμο τουριστικά, πολιτιστικά, παραγωγικά, ακαδημαϊκά.

Πράσινο διότι έχουμε τα ανάλογα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα για να παράγουμε θέσεις απασχολήσεις και δίκαιο πλούτο με την αξιοποίηση των φυσικών μας πόρων ενώ παράλληλα απαιτείται το Αγρίνιο να μετασχηματιστεί σε μια πράσινη πόλη για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.

Η Δημοτική Αλλαγή είναι εδώ, ενωμένοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε μια τοπική αυτοδιοίκηση διεκδικητική και αποτελεσματική, μακριά από πολιτικές και επιχειρηματικές εξαρτήσεις. Για να δώσουμε στο Δήμο Αγρινίου την χαμένη του αυτοπεποίθηση, να αλλάξουμε σελίδα στα απαξιωμένα χωριά μας και να πετύχουμε τον αστικό εκσυγχρονισμό και την αναζωογόνηση της ενδοχώρας με συμμετοχική δημοκρατία και δικαιοσύνη παντού.

Στους πρώτους στόχους της εκλογής μου βρίσκονται:

  • Η περιβαλλοντική διακυβέρνηση των περιοχών Νatura 2000 του Δήμου Αγρινίου και η Βιώσιμη Ανάπτυξη τους
  • Η αύξηση των θέσεων απασχόλησης και η κοινωνική πολιτική για τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού
  • Η πολιτιστική εξωστρέφεια και η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη
  • Η χάραξη πολιτικής για τους νέους, τα παιδιά και την οικογένεια

Πάμε μαζί για έναν Ισχυρό Δήμο Αγρινίου, με την δύναμη της γνώσης, την έντιμη πορεία ζωής, την προσφορά στον τόπο, την αίσθηση ευθύνης, για να κερδίσουμε τα προβλήματα. Δώστε μας την ευκαιρία να σας δώσουμε την Αλλαγή. Ζητώ την ψήφο και την στήριξή σας για το Αγρίνιο του Μέλλοντός μας, γιατί στις δημοτικές εκλογές πρωταγωνιστές είστε εσείς».

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 124 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.