Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  8:26 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 18:04

Συνάντηση Κώστα Λύρου με υποψήφιους της Δημοτικής Ενότητας Οινιαδών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κώστας Λύρος: «Προχωράμε όλοι μαζί για τη μεγάλη μας νίκη»

Με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Οινιαδών συναντήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα  Νεοχωρίου ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» Κώστας Λύρος.  

Βασικός σκοπός της συνάντησης  ήταν  η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, ζητήματα που αφορούν  έργα - καθημερινότητα και γενικότερα θέματα που αφορούν την ανάδειξη της περιοχής.

Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Ενότητας Οινιαδών κατέθεσαν τις προτάσεις τους οι οποίες θα συμπεριληφθούν στις θέσεις της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» έτσι ώστε όχι μόνο να έχουν λόγο για την περιοχή τους αλλά και με την έναρξη της νέας θητείας να δοθεί βάση στα μεγαλύτερης σημασίας έργα που σχεδιάστηκαν και αναμένονται να υλοποιηθούν.

Ο Κώστας Λύρος ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους που προέρχονται από την μεγάλη Δημοτική Ενότητα για τη συμμετοχή και τη διάθεση που έχουν να βοηθήσουν την περιοχή σημειώνοντας ότι οι Οινιάδες θα βρίσκονται στο επίκεντρο την επόμενη θητεία.

Ο κ. Λύρος συνεχίζει τις επαφές, σήμερα το απόγευμα θα συναντηθεί με υποψηφίους στη Δ.Ε Αιτωλικού.

Διαβάστηκε 162 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.