Τρίτη, 5η Δεκεμβρίου 2023  7:21 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 11:23

Με 114 υποψηφίους το "Ανυπότακτο Αγρίνιο" κατέθεσε συνδυασμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η υποψηφιότητα της τελευταίας ώρας για την διεκδίκηση του Δήμου Αγρινίου ήταν εκείνη από το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” που τελικώς κέρδισε την μάχη με τον χρόνο και έφτιαξε συνδυασμό.

Κι όχι μόνο τον έφτιαξε, αλλά έβαλε σε αυτόν 114 υποψηφίους, αριθμό διόλου ευκαταφρόνητο δεδομένων των συνθηκών!

Στον συνδυασμό που συνεχίζει την παρουσία του από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο θα είναι επικεφαλής και πάλι ο Στέλιος Μερμίγκης και το βασικό σχήμα μπορεί να πει κανείς ότι διατηρείται, ενώ σίγουρα οι αρχές και οι πολιτικές θέσεις παραμένουν στην ίδια κατεύθυνση.

Δεν ήταν και λίγο, πάντως, αυτό που μπόρεσαν να κάνουν στο “Ανυπότακτο Αγρίνιο” αν σκεφτεί κανείς τις διαδικασίες τους αριθμούς. Οι υποψηφιότητες τα προηγούμενα χρόνια απαιτούσαν λίγες δεκάδες συμμετέχοντες ενώ ο νόμος Βορίδη άλλαξε άρδην το τοπίο και αποθάρρυνε πολλούς τέτοιους σχηματισμούς στην Ελλάδα που δεν κατέβηκαν τελικά.

Εύλογα, λοιπόν, κάποια στελέχη του “Α.Α.” παρομοιάζουν στα κοινωνικά δίκτυα τον συνδυασμό τους σαν το “γαλατικό χωριό” που αντιστέκεται στους Ρωμαίους, εμπνευσμένοι από τον Αστερίξ!

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 144 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα