Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  9:53 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 14:36

Υποψήφιοι με το Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή - Τόπος να ζεις» είναι οι : Γιάννης Μπουρδούνης, Βασίλης Τσιάκος και Κώστας Λιούπρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφιοι με το Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή - Τόπος να ζεις» είναι οι : Γιάννης Μπουρδούνης, Βασίλης Τσιάκος και Κώστας Λιούπρας.     

«O Γιάννης Μπουρδούνης είναι προϊστάμενος στα ΕΛΤΑ Γαβαλούς και μέλος του ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Αιτωλοακαρνανίας –Λευκάδας. Με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συνδικαλιστική δράση θέλει να  συνεχίσει να προσφέρει στο κοινό στόχο για το Αγρίνιο. Καλή δύναμη Γιάννη», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

μπουρδουνης

«O Βασίλης Τσιάκος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δύο παιδιών. Με ευθύνη και πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας  συνεχίζουμε μαζί για το Αγρίνιο της προκοπής και της ανάπτυξης. Βασίλη, καλώς ήρθες».   

τσαικος

«Ο Κώστας Λιούπρας είναι αστυνομικός ε.α., επί σειρά ετών συνδικαλιστής και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αστυνομικών.  Με πολύτιμη εμπειρία στην ΤΑ,  καθώς διετέλεσε πρόεδρος της Κ. Σπολάϊτας  και Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης, συνεχίζει μαζί μας τη δημιουργική πορεία του για να ολοκληρώσουμε όλα όσα  ξεκινήσαμε να χτίζουμε για το Αγρίνιο. Κώστα, Καλή δύναμη».  

λιουπρας

 

Διαβάστηκε 222 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.