Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  9:25 μμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 11:48

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Γαρουφαλλιά (Φιλιώ) Κατσαρού, ελεύθερος επαγγελματίας  από Άγιο Θωμά

Γαρουφαλλιά Φιλιώ Κατσαρού

Σε δήλωσή της  η κα. Γαρουφαλλιά (Φιλιώ) Κατσαρού ανέφερε:

« Ως άνθρωπος που δραστηριοποιούμαι  και αναπτύσσω  την οικογένεια του στον τόπο όπου μεγάλωσα και ζω  έχω αμέριστο ενδιαφέρον για την πρόοδο του.

Το  ενδιαφέρον μου αυτό προσπαθώ και το επιδεικνύω έμπρακτα  με την συμμετοχή μου στα κοινά του χωριού μου ως πρόεδρος του συλλόγου «Αρχαία Αλίκυρνα».

Για τον ίδιο λόγο αποδέχθηκα  την πρόταση του δημάρχου Κώστα Λύρου να συμμετέχω στο συνδυασμό του στις επόμενες εκλογές , ως  μια ακόμη ευκαιρία για προσφορά, δίπλα σε ένα άνθρωπο που προσπαθεί μόνο για το καλό του τόπου και των δημοτών .»

 

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Νίκος Τσολάκης, αγρότης από Χρυσοβέργι.  

Νικος Τσολακης

Σε δήλωση του ο κ.Τσολάκης ανέφερε:

«Στις προηγούμενες εκλογές η Δημιουργική Ανατροπή ήρθε και ανέτρεψε τα δεδομένα δίνοντας ελπίδες στους δημότες του Δήμου μας ότι καλύτερες μέρες θα έρθουν για όλους. Τέσσερα χρόνια μετά τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Τα οικονομικά του δήμου μας μπήκαν σε σειρά, η καθημερινότητα βελτιώθηκε και πλήθος έργων υποδομής μπήκαν σε φάση υλοποίησης.  

Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος ικανός, μεθοδικός και εργατικός πήρε την ευθύνη να δημιουργήσει γέρα θεμέλια που θα ωθήσουν το δήμο μας στην ανάπτυξη και την πρόοδο. Στις εκλογές του 2019 ήμουν απλά θεατής, στις επερχόμενες εκλογές τάσσομαι στο πλευρό του Κώστα Λύρου και με την υποστήριξη σας θα έχω την ευκαιρία να συνεισφέρω και εγώ εμπράκτως σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που αποσκοπεί στο να ανεβάσει τον τόπο μας ψηλά».

 

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Π. Κουτσουβέλης, ελεύθερος επαγγελματίας από τη Πεντάλοφο και διατελέσας στο παρελθόν για 2 θητείες πρόεδρος και αντιδήμαρχος  Οινιαδών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ

Σε δήλωση του ο κ.Κουτσουβέλης ανέφερε:

«Ως δημότης του Δήμου Μεσολογγίου, άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, ελεύθερος επαγγελματίας και οικογενειάρχης που δραστηριοποιούμαι και δημιουργώ στον τόπο μου στηρίζω τη δημιουργική ανατροπή γιατί είναι ο μόνος συνδυασμός που μπορεί  να βγάλει το Δήμο από το τέλμα και τη στασιμότητα της τελευταίας δεκαετίας.

Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος ακέραιος, εργατικός με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς έβαλε τη βάση για έναν δήμο με γερές βάσεις υποδομών που θα επιτρέπει από εδώ και στο εξής  η Δημοτική αρχή να μπορεί να πραγματοποιεί σχεδιασμό για την εκπλήρωση σημαντικών περαιτέρω έργων και να παρεμβαίνει αποτελεσματικά με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών ωθώντας τον δήμο μας στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Στην μεγάλη αυτή προσπάθεια και την πορεία ανόδου επιθυμώ να είμαι στο πλευρό του Κώστα Λύρου και για το λόγο αυτό με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του για συμπόρευση και συνεργασία προκειμένου με τη στήριξη σας  να συμβάλλω και εγώ στον κοινό σκοπό».

Διαβάστηκε 173 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.