Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:06 μμ
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 00:36

“Φαιδρές ιστορίες απειλών” καταγγέλει ο Σάκης Τορουνίδης στην Αμφιλοχία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φαιδρές ιστορίες “απειλών” ενάντια σε συμπολίτες μας που επιθυμούν να κατέλθουν στον αυτοδιοικητικό στίβο καταγγέλει μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Σάκης Τορουνίδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Επειδή τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν ολοένα και εντονότερα απίστευτες όσο και φαιδρές ιστορίες “απειλών” ενάντια σε συμπολίτες μας που επιθυμούν να κατέλθουν στον αυτοδιοικητικό στίβο, υπογραμμίζουμε, για ακόμη μία φορά, ξεκάθαρα ως “Δήμος για Όλους”, προς κάθε κατεύθυνση, το αυτονόητο:

Οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού στο Δήμο Αμφιλοχίας είναι και ανήθικη και βλακώδης και παράνομη. Κάτι στο οποίο φανταζόμαστε συμφωνεί κάθε αρμόδιος αυτοδιοικητικός του Δήμου μας αλλά ΚΑΙ της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας που θυμήθηκε να δραστηριοποιηθεί στο Δήμο μας.

Γνωριζόμαστε άλλωστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας και ξέρουμε ότι η τοπική μας κοινωνία θα αποβάλει με παραδειγματικό τρόπο όποιον ή όποια προσπαθήσει να τη δηλητηριάσει με τοξικότητα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 424 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News