Σάββατο, 22η Ιουνίου 2024  6:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 13:02

Συναντήσεις με τους κατοίκους Πεντάλοφο, Νεοχώρι, Γουριά - Όλγα Δασκαλή - Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο συνδυασμός "Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών" συνεχίζοντας τους κύκλους των συναντήσεων με τους κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου, μετά το Νεοχώρι και τη Γουριά, βρέθηκε στο Πεντάλοφο.
Η πολυπληθής παρουσία των κατοίκων του Δήμου στις συναντήσεις, αποδεικνύει την ανάγκη για αλλαγή πολιτικών. Τα απορρίμματα, η ύδρευση, η αποχέτευση, η οδοποιία,  οι σχολικές υποδομές, η έλλειψη προοπτικών ανάπτυξης του Δήμου και η συνεχής αποχώρηση ανθρώπων από τις Κοινότητες (ανεργία, εργασιακή ανασφάλεια) αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά ως τα μείζονα προβλήματα.
Η κα. Όλγα Δασκαλή, επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια Δήμαρχος, μίλησε για τις κατευθύνσεις που προτείνονται ώστε να λυθούν τα χρόνια προβλήματα του τόπου και ποιες ενέργειες θα επαναφέρουν την οικονομική σταθερότητα στο Δήμου.    Αγαπητοί συμπολίτες,
μέχρι τις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου, δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσετε τα προγράμματα και τις πρακτικές των συνδυασμών που συμμετέχουν σε αυτές και να επιλέξετε ποιος επικεφαλής μπορεί να ανταπεξέλθει στην απαιτητική θέση του Δημάρχου.
Εκ του συνδυασμού
"Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών"
επικεφαλής Όλγα Δασκαλή
Διαβάστηκε 2569 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία