Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  10:18 πμ
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 22:06

Ηλεκτρονική ταυτότητα – ΟΧΙ έλεγαν οι Άγ. Παΐσιος, Πορφύριος και ο Γέρων Αιμιλιανός της Σιμωνόπετρας (Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ηλεκτρονική ταυτότητα – ΟΧΙ έλεγαν οι Άγ. Παΐσιος, Πορφύριος και ο Γέρων Αιμιλιανός της Σιμωνόπετρας. Από απομαγνητοφωνημένη ομιλία του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, αποδεικνύεται ότι ο Άγιος Πορφύριος είχε την ίδια ακριβώς γνώμη για τις ταυτότητες με τον Άγιο Παΐσιο και ήθελε να κρατήσει την παλαιά ταυτότητά του.

Επίσης ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου αποδεικνύει ─περίτρανα και αναλυτικά─ με το παρακάτω βίντεο, ότι δυστυχώς, όσα ο π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης δήθεν καθησυχαστικώς διαδίδει ότι του είπε ο Αγ. Πορφύριος για τις ταυτότητες δεν ευσταθούν.

Και αυτό διότι και ο μακαριστός Ηγούμενος της Σιμωνόπετρας, ο Γέρων Αιμιλιανός (έως το 2000), αλλά και η Μονή τους ήταν κατά της έκδοσης και παραλαβής των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος, κατά του δυσώνυμου αριθμού 666∙ και είχε ενυπογράφως δηλώσει ─μαζί με τους άλλους Καθηγουμένους του Αγ. Όρους─ σε επανειλημμένες Έκτακτες Διπλές Ιερές Συνάξεις του Αγ.Όρους, ότι δεν θα παραλάβει την ηλεκτρονική ταυτότητα, έστω και αν αυτή δεν περιέχει τον δυσώνυμο αριθμό 666.

--
Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ
Τρίκορφο Φωκίδος
Holy Monastery of Saint Augustine & Saint Seraphim of Sarov
Trikorfo Fokidos, Greece



Διαβάστηκε 466 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.