Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  8:17 πμ
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 17:29

Ξεφάντωμα και εύθυμο κλίμα στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Απανταχού Σχινιωτών Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Απανταχού Σχινιωτών Αγρινίου, μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, με μεγάλη προσπάθεια και προσωπική εργασία διοργάνωσαν ξανά τον ετήσιο χορό και συνεστίαση του Συλλόγου με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή, με πάνω από 350 συνδαιτυμόνες, μεταξύ των οποίων και πολλοί νέοι στην ηλικία.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023.

Τονίζει η σχετική ενημέρωση:

Για την εκδήλωση κατέφθασαν χωριανοί και φίλοι από όλη την Ελλάδα που διασκέδαζαν και χόρευαν μέχρι τα ξημερώματα. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομάτης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Αμαλία Βούλγαρη, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Ευθύμιος Γρίβας, καθώς και πρόεδροι τοπικών Κοινοτήτων και Συλλόγων.

Με σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ματθαίος Λέρης, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης. Το συγκρότημα δημοτικής μουσικής με διακεκριμένους καλλιτέχνες (Πόπη Καραμπά, Βασίλης Κωστούλας, Κώστας Ζάγκας, Γιώργος και Μάκης Καρατζίνης, Χρήστος Στεργίου, Κώστας Αριστόπουλος και Νικόλας Μουρτζάπης), άνοιξε την εορταστική βραδιά ενώ ο χορός και το ξεφάντωμα, με τα ποτά και τα εξαιρετικής ποιότητας εδέσματα να σερβίρονται, συνεχίζονταν μέχρι πρωίας.

Τα βραβεία «Ευαγγελία Δημητρίου Κολαζά», που θεσπίστηκαν εδώ και έντεκα χρόνια με χρηματικό έπαθλο τριακοσίων (300) ευρώ, απένειμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η χορηγός των βραβείων, Μαρία Αμπατζόγλου – Κολαζά, στη Βασιλική Νούλα του Σεραφείμ Νούλα και της Παναγιώτας Μυρμήγκα, η οποία με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020 πέρασε στο Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (Κοζάνη) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας της, Σεραφείμ Νούλας, και στη Ζωή Κολαζά του Βασιλείου Κολαζά και της Ελευθερίας Βράνα, η οποία με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021 πέρασε στο τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης και το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας της, Βασίλειος Κολαζάς. Στις νέες που βραβεύθηκαν ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Τέλος, ανακοινώνεται στους νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ότι μπορούν να συμμετάσχουν στην επιλογή για το βραβείο «Ευαγγελία Δημητρίου Κολαζά», εφόσον είναι μέλη του Συλλόγου και έλκουν την καταγωγή τους από τον Σχίνο, αποστέλλοντας τη βεβαίωση εισαγωγής στο email του Συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο email της χορηγού Μαρίας Αμπατζόγλου – Κολαζά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (τηλ. 6977.20.4860), από την οποία προκύπτουν η συμμετοχή στις εξετάσεις του 2023, ο γενικός βαθμός πρόσβασης, τα μόρια που συγκεντρώνει ο υποψήφιος και η σχολή. Το βραβείο απονέμεται στον απόφοιτο Λυκείου που έλκει την καταγωγή του από τον Σχίνο, είναι μέλος του Συλλόγου και συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ των συμμετεχόντων στην επιλογή.

Ευχαριστούμε θερμά τους προσκεκλημένους και σας περιμένουμε και του χρόνου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 420 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.