Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  6:21 πμ
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 22:52

Στις 28 Ιουλίου κλείνει οριστικά το κατάστημα της Attica Bank στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτη η «Σ» από τις 05/07/23, κλείνει το μοναδικό υποκατάστημα της Attica Bank στο Αγρίνιο και στην Αιτωλοακαρνανία, στα τέλη Ιουλίου.

Με μήνυμα που στάλθηκε σήμερα στους πελάτες του καταστήματος, γνωστοποιείται ότι το υποκατάστημα της Attica Bank στο Αγρίνιο θα πάψει να λειτουργεί στις 28 Ιουλίου 2023. Δείτε το ρεπορτάζ της «Σ»

από τις 5 Ιουλίου εδώ.

Οι πελάτες ενημερώνονται ότι θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται άμεσα, σαν να βρίσκονται σε φυσικό κατάστημα, μέσω διαδικτυακής υπηρεσίας της τράπεζας.

Επίσης στο μήνυμα συμπεριλαμβάνεται και τηλέφωνο στο οποίο μπορούν να καλούν τις καθημερινές.

Για εξυπηρέτηση από φυσικό κατάστημα, οι πελάτες της Τράπεζας που εξυπηρετούνταν μέχρι σήμερα στο μοναδικό υποκατάστημα στην Αιτωλοακαρνανία, αυτό του Αγρινίου, μετά τις 28 Ιουλίου, θα πρέπει να μεταβούν στην Πάτρα ή τα Ιωάννινα.

Επιπλέον θα μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω ΑΤΜ για αναλήψεις και καταθέσεις στην οδό Καζαντζή 19 (έναρξη λειτουργίας 25/07/23), αλλά και μέσω attica e-banking & attica mobile, όπως τονίζεται από την τράπεζα προς τους πελάτες της.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 491 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.