Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  4:22 πμ
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 17:39

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης των επαγγελματιών για τους διαγωνισμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εγγραφή ελεύθερων επαγγελματιών που θέλουν να μαθαίνουν ποιοι διαγωνισμοί “τρέχουν” στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Την ανακοίνωση έκανε ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος της πόλης.

Η ανακοίνωση του Εμποροβιομηχανικού

Κατόπιν επικοινωνίας της διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου με τη διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κα. Ελένη Φιλιπποπούλου προς την κατεύθυνση της έμπρακτης στήριξης του Νοσοκομείου μας στην τοπική αγορά, ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις – μέλη μας ότι δημιουργήθηκε ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου μπορούν να εγγράφονται τοπικές επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες, προκειμένου να ενημερώνονται για διαγωνισμούς τού Νοσοκομείου Μεσολογγίου που αφορούν είτε την προμήθεια προϊόντων είτε την παροχή υπηρεσιών.

Με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα, οι συνάδελφοι θα λαμβάνουν e-mail κάθε φορά που το Νοσοκομείο Μεσολογγίου δημοσιεύει μια πρόσκληση διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών ή υπηρεσιών που τους αφορούν.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη και πραγματοποιείται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://mesologgi.isupplies.gr/auth/register?lang=el

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 227 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.