Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  4:19 πμ
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 17:51

Ομάδα εργασίας συστήνει το ΤΕΕ για την ανάπτυξη χώρων στάθμευσης πέριξ του γηπέδου του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δ.Ε. του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, στην 14η/12-07-2023 συνεδρίασή της , σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη Παναιτωλικό, αποφάσισε να προχωρήσει στην σύσταση αμειβόμενης Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο την ανάπτυξη – κατάρτιση στοχευμένων και τεχνικά εφαρμόσιμων προτάσεων, για την ανάπτυξη χώρων στάθμευσης στην περιοχή πέριξ του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ανάπλαση που προγραμματίζεται από τον Δήμο Αγρινίου για την συγκεκριμένη περιοχή.

Η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση της Δ.Ε. του ΤΕΕ, συνεχίζει:

Καλούνται οι συνάδελφοι Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί, Αγρονόμοι & Τοπογράφοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Ανάπτυξης μέλη του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, που επιθυμούν να στελεχώσουν την ως  άνω ομάδα εργασίας  να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με αίτησή τους  συνοδευόμενη απο βιογραφικό σημείωμα, με email στην δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την  Τρίτη 18 Ιουλίου 2023.

Δείτε την σχετική αίτηση εδώ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 376 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.