Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  2:19 πμ
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 11:12

Αγρίνιο: Κατέρρευσε αγωγός αποχέτευσης στην οδό Παναγοπούλου – Κλειστός ο δρόμος λόγω εργασιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας ακόμη κεντρικός δρόμος στο Αγρίνιο είναι κλειστός από το πρωί, αυτή τη φορά όχι λόγω ανάπλασης αλλά λόγω σημαντικής βλάβης.

Συγκεκριμένα κατέρρευσε ο αγωγός αποχέτευσης στην οδό Παναγοπούλου, πριν την συμβολή με την Πάνου Σούλου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση επέμβαση από τα συνεργεία του Δήμου αφού υπήρξε και καθίζηση του οδοστρώματος.

Θα αποκατασταθεί η βλάβη ώστε να μπορέσει να δοθεί ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία και στην συνέχεια τα συνεργεία θα επανέλθουν σε κάποια άλλη στιγμή αφού χρειάζεται μόνιμη αποκατάσταση. Πρόκειται για παλιό αγωγό, πάνω από 30 χρόνων που, λόγω του ότι ήταν από τσιμέντο, στην ουσία είχε γίνει ένα σώμα με το έδαφος, με αποτέλεσμα να “σπάσει” σε κάποιο σημείο και να συμπαρασύρει το οδόστρωμα.

Λόγω και άλλων κλειστών δρόμων υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης ακόμη και για τα τουριστικά λεωφορεία που φεύγουν γύρω από την πλατεία Παναγοπούλου, με αποτέλεσμα αρκετή δυσφορία από τους διερχόμενους με οχήματα από το κέντρο.

Οι άνθρωποι του Δήμου ζητούν κατανόηση και υπομονή για το έκτακτο περιστατικό, προσπαθώντας στις επόμενες ώρες να ξαναδοθεί η Παναγοπούλου σε κυκλοφορία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 310 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.