Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  10:20 μμ
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 20:20

Πάλαιρος: Άλλες 45 θέσεις ελλιμενισμού – Τοποθετήθηκαν δυο πλωτές εξέδρες (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυο πλωτές εξέδρες μήκους 60 και 32 μέτρων αντιστοίχως, τοποθετήθηκαν στην Πάλαιρο, στο βορειοανατολικό τμήμα του λιμανιού.

Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Ακτίου – Βόνιτσας, το έργο με τίτλο «Μελέτη, προμήθεια, και τοποθέτηση δύο πλωτών εξεδρών στο λιμάνι Παλαίρου», χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας με συνολικό προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

Στις εξέδρες θα μπορούν να ελλιμενίζονται περίπου 45 σκάφη αναψυχής, αυξάνοντας την δυναμικότητα του λιμανιού στις 90 θέσεις συνολικά.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα εγκατασταθούν παροχές (πίλαρ) νερού, ρεύματος και ιντερνέτ προκειμένου οι επισκέπτες να έχουν τις απαραίτητες για την διαμονή τους υπηρεσίες.

“Με το έργο αυτό, ως Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ανταποκριθήκαμε τόσο στις ανάγκες της μεγάλης ζήτησης που έχει το λιμάνι, όσο και στην ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 367 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.