Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  10:20 μμ
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 10:14

Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΑΠ με ΙTU

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας με ένα πανεπιστήμιο που λειτουργεί από το 1773, καθώς και τις δυνατότητες που ανοίγονται στο άμεσο μέλλον, πέρα από τα πλαίσια του Erasmus.

Από την άλλη πλευρά, ο Πρύτανης του ITU τόνισε την χαρά του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία είχε συμφωνηθεί με τον Ομότιμο Καθηγητή Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα επί της προεδρίας του στο Ε.Α.Π.

Μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας το Ε.Α.Π. επεκτείνει τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δράσεις του και αξιοποιεί το Επιστημονικό Προσωπικό και του φοιτητές του Ιδρύματος προς όφελος της τοπικής οικονομίας και της δημόσιας κοινωνικής πολιτικής.  

Αντιπρυτάνεις Αντιπρυτάνεων Prof. Dr. Ali Deniz, Prof. Dr. Mustafa KumralProf. Dr. Şule Itır SatoğluProf. Dr. Lütfiye Durak Ata.

Διαβάστηκε 302 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.