Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  8:18 μμ
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 09:46

Ματαράγκα: Δυνατό χειροκρότημα για την παράσταση των μαθητών δημοτικού και νηπιαγωγείου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είκοσι ένας μικροί όμορφοι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια παράσταση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ματαράγκας. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μια παράσταση με πολλή αγάπη, μεράκι, κόπο από όλες τις μεριές και από τα παιδιά και από τα μέλη του Συλλόγου.

Όμορφες μικρές φωνές άγγιξαν την καρδιά των παρευρισκόμενων που προς έκπληξή ήταν πολλοί.

Όμορφες μουσικές που κάλυψαν χρονικές περιόδους από το 1930 έως σήμερα. Τα παιδιά μας έλαμπαν από εσωτερική και εξωτερική ομορφιά. Το χειροκρότημα δυνατό, το γέλιο και η χαρά αβίαστα.

Το συμπέρασμα όλων ήταν ότι τα μικρά αυτά παιδιά έχουν απεριόριστες δυνατότητες, πηγαίο ταλέντο και αθώα μάτια που μας κοίταζαν με αγάπη, σεβασμό και που ούτε μια στιγμή δεν παραπονέθηκαν. Τα ευχαριστούμε θερμά όπως και τους γονείς τους για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη.

Αρκετοί ήταν και εκείνοι που μας βοήθησαν :ο Ηλίας Κουτσονικόλας, οι κυρίες που μας πρόσφεραν τα γλυκά, ο Νεκτάριος Αγγελής, ο Γιώργος Αγγελήςκαι τέλος η Λολα Τρακοση και ο Παπαδόπουλος Γρηγόρης που πρόσφεραν αναψυκτικά στους μικρούς καλλιτέχνες.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 303 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.