Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:10 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 22:07

Χαρίλαος Τρικούπης: Συνεχίζει με Ηλία Μούτσιο στον πάγκο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα δικό της παιδί στο πάγκο θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Elite League η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με τους ανθρώπους της ομάδας να δίνουν τα χερια με τον κόουτς Ηλία Μούτσιο και ουσιαστικά να σηκώνουν μανίκια για την δημιουργία της φετινής ομάδας.

Ήταν κάτι το οποίο φάνταζε και πιο λογικό μετά τον άθλο που έκανε η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη την φετινή χρονιά με τον Μεσολογγίτη προπονητή στην άκρη του πάγκου, κερδίζοντας στην διαδικασία των play out την παραμονή της στην Elite League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σειρά τώρα παίρνουν οι συζητήσεις με το υπόλοιπο staf που θα πλαισίωση και φέτος τον Ηλια Μούτσιο, και εν συνεχεία οι συζητήσεις με κάποιους παίκτες από το φετινό ρόστερ.

Πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου όπως και του κόουτς είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο φετινό άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Elite League στο οποίο θα συμμετάσχουν ομάδες με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, και με πολύ υψηλά μπάτζετ.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 244 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.