Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:49 μμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 00:32

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασε η Μάγδα Κατσιπάνου για την ερμηνεία της στο ρόλο της «Διάφανης» στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσιάσθηκε στο Δη.Πε.Θε. Αγρινίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «ΣΑΒΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» η παράσταση «Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη» του Περικλή Μοσχολιδάκη. Η μοναδική ερμηνεία της Μάγδας Κατσιπάνου απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που γέμισε το θέατρο σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018. Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή ήταν εκεί.

image mk 01

image mk 04

Ο Σκηνοθέτης και υπογράφων το κείμενο της παράστασης κος Περικλής Μοσχολιδάκης μας δήλωσε: «Βρεθήκαμε σήμερα στο Αγρίνιο σε μια γεμάτη αίθουσα με πολύ αγαπημένους φίλους. Είμαστε πολύ συγκινημένοι που ένα έργο που αφορά την ποιησή και την ιστορία μας μπορεί ακόμα και συγκινεί πάρα πολύ κόσμο. Ενα δύσκολο κατά κάποιο τρόπο θέμα , που θα μπορούσε να πεί κάποιοος ότι δεν αφορά πολλόυς ανθρώπους αλλά τελικά απεδείχθη ότι τους αφορά. Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που βρισκόμαστε στο Αγρίνιο που γεννήθηκε και μεγάλωσε η Μάγδα Κατσιπάνου που υποδύεται τόσο ωραία την Διάφανη, δηλαδή την Αγγελική Νίκλη Σολωμού και εύχομαι να συναντιώμαστε και να ανταμώνουμε πάντα με ωραίες παραστάσεις. Επίσης εύχομαι καλές γιορτές και καλή δύναμη σε όλο τον κόσμο»

image mk 06

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης ηθοποιός Μάγδα Κατσιπάνου μας δήλωσε: « βρέθηκα στην σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου μετά από πάρα πολλά χρόνια. Εδώ ξεκίνησα ως μαθήτρια. Ως μαθήτρια έπαιζα την αρραβωνιαστικιά του Ρήγα Φεραίου. Τώρα μετά από πολλά χρόνια παίζω την μητέρα του Διονυσίου Σολωμού. Ηταν μεγάλη συγκίνηση και χαρά για μένα, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και τον κο Νίκο Καραγιώργο που μας κάλεσε. Είναι ενας ρόλος σημαντικός για μένα γιατί με αυτόν ξεκινάω την καριέρα μου πρώτη φορά. Ενας ρόλος που με έχει σημαδέψει πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό κείμενο από έναν άνθρωπο που τον είχα δάσκαλο στην σχολή και μετά συνεργάτη και σκηνοθέτη και νομίζω ότι όλο αυτό ήταν αυτό που ήθελα να πετύχω. Δηλαδή να αγγίξω τις ψυχούλες και τις καρδιές των ανθρώπων και νομίζω ότι το πέτυχα. Ενοιωσα μεγάλη χαρα και συγκίνηση όταν είδα γεμάτο το θέατρο γιατί άνθρωποι από τον τόπο μου με τίμησαν με την παρουσία τους. Το χάρηκα πάρα πολύ. Εύχομαι υγεία σωματική και ψυχική σε όλους και ο καθένας να κάνει και να απολαμβάνει αυτά που πραγματικά θέλει και του λέι η ψυχή του»

image mk 11

image mk 13

Συντελεστές

Κείμενο  - Σκηνοθεσία  : ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΟΣΧΟΛΙΔΑΚΗΣ 

Σκηνικά - Κοστούμια :     ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ 

Φωτισμοί: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ 

Φωτογραφίες  - Τρέιλερ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΚΡΟΒΑΣ 

Φωτογραφίες παράστασης : ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΥΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ 

ΑΦΙΣΑ  - ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΙΑΝΗΣ

Φωνή Διονύσιου Σολωμού : ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΟΣΧΟΛΙΔΑΚΗΣ 

Στην παράσταση παίζει βιολοντσέλλο  ο    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΙΝΗΣ 

Στον ρόλο της Αγγέλικας   η   ΜΑΓΔΑ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ 

*Φωτο Αρθρου Credits: kalitheasi.gr

Τμήμα Παραγωγής και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 6961 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 01:03
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033