Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 14:42

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΗ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΤΣΑΜΑΔΙΑ Συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ την ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΗ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΤΣΑΜΑΔΙΑ και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα στο Μεσολόγγι, στην οργάνωση γάμων και βαπτίσεων, είναι γνωστή στους συνδημότες μου.

Μέσα από αυτήν έρχομαι καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο και ζω την αγωνία και το άγχος του για τα διαχρονικά προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο μας. 

Ο πληθυσμός συρρικνώνεται, οι νέοι φεύγουν για άλλα μέρη, αφού δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας, και η οικονομική κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.

Για να δοθεί λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα χρειάζεται Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή, με εμπειρία, με γνώσεις, με ικανότητα και αποφασιστικότητα.

Είμαι σίγουρη πως ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ συγκεντρώνει όλες αυτές τις προϋποθέσεις  και μαζί του μπορούμε να φέρουμε γρήγορα μια νέα αναπτυξιακή πορεία για το Δήμο μας.

Έχει αποδείξει στο παρελθόν την ανιδιοτελή του προσφορά και το ίδιο θα πράξει και τώρα, με το θεσμικό του ρόλο ως Δημάρχου. Γι’ αυτό θα είμαι μαζί του στο σημαντικό αυτό αγώνα. Δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΗ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΤΣΑΜΑΔΙΑ

Επιχειρηματίας

Διαβάστηκε 217 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία