Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 23:45

Συνάντηση Προέδρου «Οινιαδών Ανάπτυξις» Ζαφείρη Καραβία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος της «Εταιρίας Διάσωσης, Αξιοποίησης και Ανάπτυξης Ιστορικών Ακινήτων και Φυσικών Μνημείων Οινιαδών» Καραβίας Ζαφείρης, παρευρέθηκε σήμερα ημέρα Τρίτη 23 Μαΐου 2023 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Μεσολόγγι όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δαμασκηνό.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Μητροπολίτη  σχετικά με το όραμα των ιδρυτών της εταιρίας, το σχέδιο δράσης και τις προτεραιότητες του οργανισμού ενώ έθεσε και το ζήτημα της αξιοποίησης και της επανάχρησης του χώρου του Αγίου Παντελεήμονα (πρώην ΕΠΑΛ Κατοχής) ένα θέμα που ο ίδιος έχει αναδείξει μέσω επιστολής του προς τις αρμόδιες αρχές το 2017.  

Ο Μητροπολίτης χαιρέτισε και ενθάρρυνε τις προσπάθειες  της εταιρίας και ευχήθηκε με τη σειρά του  καλή επιτυχία στο έργο της «Οινιαδών Ανάπτυξις».

Εκ του Γραφείου Τύπου  Εταιρίας Διάσωσης, Αξιοποίησης και Ανάπτυξης Ιστορικών Ακινήτων και Φυσικών Μνημείων Οινιαδών - «Οινιαδών Ανάπτυξις»

 

Διαβάστηκε 212 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.