Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:46 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 21:23

Συνεδριάζει στις 30 Μαΐου το Συμβούλιο Γεωργίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα κυριότερα σημεία της ημερήσιας διάταξης.

Η κατάσταση των αγορών, ιδίως μετά την εισβολή στην Ουκρανία

Με βάση πληροφορίες της Επιτροπής και των κρατών μελών, το Συμβούλιο θα προβεί σε απολογισμό της κατάστασης της αγοράς αγροδιατροφικών προϊόντων στην ΕΕ, με ιδιαίτερη έμφαση στις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία.

Συσκευασίες και απορρίμματα συσκευασίας

Οι υπουργοί Γεωργίας θα συζητήσουν πτυχές του προτεινόμενου κανονισμού για τις συσκευασίες και τα απορρίμματα συσκευασίας που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων και τη σπατάλη τροφίμων.

Ξηρασία στη νότια Ευρώπη

Η πορτογαλική αντιπροσωπεία θα παράσχει πληροφορίες σχετικά με τον αντίκτυπο των πρόσφατων ξηρασιών στη νότια Ευρώπη και θα ζητήσει από την Επιτροπή να συμφωνήσει με τη χρήση των εργαλείων που διατίθενται στο πλαίσιο της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Εμπορία κατεψυγμένων προϊόντων

Η κροατική αντιπροσωπία θα κοινοποιήσει πληροφορίες για τις τρέχουσες πρακτικές σχετικά με την εμπορία κατεψυγμένων προϊόντων.

 

Διαβάστηκε 175 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία