Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:55 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 14:20

Μεσολόγγι: Συμπόρευση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΛΟΥΚΑ, από το Ευηνοχώρι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Θέλω να ευχαριστήσω τον αξιότιμο δικηγόρο, Θανάση Λύρο, για την τιμή που μου έκανε να είμαι κι εγώ υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Με τις όποιες δυνάμεις μου θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι στην ανόρθωση του Δήμου μας.

Τα χωριά μας υποφέρουν από τα σκουπίδια, από ακατάλληλους δρόμους γεμάτους λακκούβες και χωρίς να υπάρχει καμία προοπτική για εργασία.

Όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός ως Γεωπόνος και Δικηγόρος στην περιοχή μας και γνωρίζω πολύ καλά την προσφορά, την εμπειρία και την αποφασιστικότητά του για να οδηγήσει τον Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται.

Είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους  να ζήσουμε καλύτερα και τα παιδιά μας να μην εγκαταλείπουν τον τόπο τους. Έχει τον τρόπο και τις ικανότητες να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο. Προτείνω στους συνδημότες μας να τον βοηθήσουν να εκλεγεί για το καλό όλων μας.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Διαβάστηκε 337 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 14:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία