Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:09 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 11:34

Ο Πολιτικός Μηχανικός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΝΤΕΣ συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ τον Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΑΝΤΕ, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία συντάσσομαι με τον Γεωπόνο-Δικηγόρο, Θανάση Λύρο, ως υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου μας, στον οποίον αναγνωρίζω προσφορά, γνώση, ικανότητα, ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσει στο ακέραιο όσα ένας τόπος χρειάζεται για να πάει μπροστά.

Λόγω:

  • Της πολυετούς επαγγελματικής μου εμπειρίας ως Πολιτικού Μηχανικού,
  • Της δράσης μου ως μέλους της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Αιτωλοακαρνανία,
  • Της συμμετοχής μου σε τεχνικές ομάδες εργασίας του ΤΕΕ Αιτ/νίας, με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά και αναπτυξιακών προτάσεων του δήμου μας,

Η προσωπική μου συνεισφορά σε αυτόν τον αγώνα για ανάπτυξη του δήμου μας θα είναι στον τεχνικό προγραμματισμό, στην υλοποίηση του αλλά και στην αντιμετώπιση χρόνιων τεχνικών προβλημάτων.

Στόχος μου είναι η δημιουργία μιας Τεχνικής Ομάδας, που θα απαρτίζεται από εξειδικευμένους συναδέλφους, και σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου μας να αντιμετωπίζει τα προβλήματα και να συνδράμει, ώστε σημαντικά θέματα να επιλύονται ταχύτατα και αποτελεσματικά.

Ο Δήμος μας επιπροσθέτως, θα μπορέσει απερίσπαστος να διεκδικήσει κάθε αξιοποιήσιμο πόρο, να τρέξει κάθε διαδικασία προσέλκυσης επενδύσεων, μέσω Ευρωπαϊκών ή άλλων προγραμμάτων.

Τότε μόνον θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη και θα μπορέσουμε να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Παναγιώτης Ζαντές
Πολιτικός Μηχανικός
Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Αιτ/νίας
Διαβάστηκε 310 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία