Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  5:36 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Μαϊος 2023 12:11

Ποδηλατώντας από Αγρίνιο ως τη Γέφυρα Τέμπλας - 200 χλμ brevet

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησαν από το Αγρίνιο, έφτασαν ως την Ευρυτανία μέσω Βάλτου και επέστρεψαν.

Ο λόγος για τους ποδηλάτες αθλητές που, το περασμένο Σάββατο, συμμετείχαν σε αγώνα ποδηλασίας σε ασφάλτινο μη φυλασσόμενο δρόμο απόστασης 200 χλμ (brevet).

Διοργανωτής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Φάβας, έμπειρος ποδηλάτης αλλά και διοργανωτής παρόμοιων αγώνων.Συμμετείχαν 30 ποδηλάτες σε ένα πεδίο δύσκολο με σημαντικές υψομετρικές διαφορές.

Το Σάββατο το πρωί ο δήμος Αγράφων υποδέχτηκε στη γέφυρα της Τεμπλας τους ποδηλάτες με παρόντες τον δήμαρχο Αλέξη Καρδαμπίκη και άλλα στελέχη του Δήμου.



Ο Δήμος Αγράφων αποδεικνύοντας και σήμερα το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό, τον εναλλακτικό τρόπο ζωής και την επικέντρωση του στον αθλητισμό, συμμετείχε ως χορηγός στον αγώνα με ένα κιόσκι με ενεργειακά ποτά και τρόφιμα για τους συμμετέχοντες αθλητές.

«Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον διοργανωτή του αγώνα και τους αθλητές κατά τις ολιγόλεπτες στάσεις τους και μας εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το φυσικό τοπίο, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την φιλοξενία και δεσμεύτηκαν για την διέλευση δύο ακόμα παρόμοιων αγώνων από τον Δήμο μας στο άμεσα», αναφέρει ο δήμαρχος Αγράφων.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 282 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.