Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  10:24 μμ
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 13:34

Με δύο Συντονιστές Διευθυντές σε κλινικές αιχμής ενισχύεται το Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την είδηση ότι η 6η ΥΠΕ ενέκρινε την προκήρυξη δύο σημαντικών κενών μέχρι σήμερα θέσεων στην Ιατρική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Αγρινίου που αφορούν κλινικές αιχμής, έκανε γνωστή κατά τη χθεσινή του επίσκεψη (25.04.23) στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο κ. Γιάννης Καρβέλης.

Συγκεκριμένα,  η 6η ΥΠΕ απέστειλε στο Υπουργείο την έγκριση δύο θέσεων Συντονιστών Διευθυντών Παθολογίας και Μαιευτικής – Γυναικολογίας προκειμένου το Υπουργείο να βγάλει την προκήρυξη.

Οι συγκεκριμένες θέσεις που αφορούν τον ανώτερο βαθμό των ιατρών του ΕΣΥ, προκηρύσσονται με διαφορετική διαδικασία από το Υπουργείο, μια διαδικασία που, συνήθως, δεν είναι τόσο χρονοβόρα όσο οι κρίσεις των γιατρών σε άλλες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού. Οπότε εκτιμάται ότι, παρά το γεγονός ότι μεσολαβούν οι εκλογές, σύντομα αυτές οι θέσεις θα πληρωθούν.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 350 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.