Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  1:19 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 18:06

"Κρατάμε αναμμένη τη Φλόγα"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Αγρινίου αυτό το Πάσχα θα κρατήσουν αναμμένη τη «Φλόγα».

Ο σύλλογος εργαζομένων, σε μια προσπάθεια έμπρακτης στήριξης του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει και να μοιράσει δωρεάν σε όλους τους υπαλλήλους του Συνεταιρισμού, πασχαλινές λαμπάδες απ’ τη «Φλόγα».

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η οικονομική ενίσχυση της «Φλόγας», ταυτόχρονα δε, διαδίδεται το μήνυμα της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου, ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν το Σύλλογο και τους σκοπούς του.

Αυτό πλέον μπορεί πιο εύκολα να γίνει, καθώς, η «Φλόγα», χάρη στην προσφορά της διοίκησης της Ένωσης Αγρινίου απέκτησε επιτέλους στέγη.

  • Στη φωτογραφία εμφανίζεται η εκπρόσωπος Αγρινίου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια κα. Έλενα Παπαγιάννη και ο πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων της Ένωσης κ. Ευάγγελος Παπούτσης, στα πρόσφατα εγκαινιασθέντα γραφεία της «Φλόγας».
Διαβάστηκε 240 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.